Ook verdienen met zonnepanelen?

Eenvoudige en heldere informatie
Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
Nu voordeel door 0% btw
Direct een offerte op afstand

De beste
keuze voor zonnepanelen

 

Het beste plan voor jouw dak

Onze adviseurs helpen jou het beste uit jouw dak te halen met zonnepanelen. Maximaal profiteren van de zonnepanelen is het doel. Zo bespaar jij het meest op jouw energierekening.


Beoordeeld met een 9.8

Wij zijn trots op alle samenwerkingen die we hebben gehad met onze klanten. Wat wij belangrijk vinden? Persoonlijke service, advies op maat en installaties zoals ze horen!

Hoeveel zonnepanelen
heb ik nodig?

Jouw (toekomstige) stroomverbruik is belangrijk bij het bepalen van het aantal zonnepanelen op jouw dak. Kijk dus eens goed naar jouw energierekening en het daarop vermeldde stroomverbruik, maar denk ook alvast na over jouw stroomverbruik in de toekomst. Één van onze adviseurs helpt je graag verder met een offerte op maat.

Zonnepanelen zonder investering

Investeren in zonnepanelen is slim omdat het je energierekening verlaagt, je woningwaarde verhoogt en de panelen zichzelf snel terugverdienen. Financiering met eigen vermogen zorgt ervoor dat je direct profiteert van de opbrengsten van jouw zonnepanelen, maar er zijn ook financieringsopties beschikbaar voor als je jouw spaargeld liever niet gebruikt.

Zonnepanelen lening

Wanneer je jouw spaargeld liever besteedt aan iets anders dan zonnepanelen, dan is een lening een slimme manier om toch zonnepanelen te kunnen kopen.

Zonnepanelen subsidies

Helaas zijn er op dit moment geen subsidies voor de aanschaf van zonnepanelen. Wel geldt sinds 2023 het 0% btw-tarief voor de aankoop van zonnepanelen.

Zonnepanelen hypotheek

Het is vaak mogelijk om jouw zonnepanelen op te nemen in jouw hypotheek. Dit geldt zowel wanneer je een nieuwe hypotheek aangaat als wanneer jij je bestaande hypotheek ophoogt met een bouwdepot.

Zonnepanelen huren of leasen

Het huren of leasen van zonnepanelen klinkt soms erg aantrekkelijk. Je hoeft immers geen investering te doen voor de aanschaf van jouw zonnepanelen. Toch haal je de hoogste rendementen als de panelen helemaal van jou zelf zijn. We raden het huren/leasen van panelen af.

Contact

+31 85 080 59 36

Ma t/m vrij 10:00 - 18:00

info@solarinstallatiegroep.nl

Robijn 740
3316KE, Dordrecht